ZVANIČNO NAJLJEPŠA CRNOGORKA: Na izboru za MISS CRNE GORE pobijedila je Tea Babić!

0
26085

Večeras se u hotelu Moskva u Budvi održao izbor za najljepšu djevojku Crne Gore pod licencom Miss World, Miss Universe, Miss Turizam i mnoge druge. Zvanično najljepša Crnogorka je Tea Babić!

Tea Babić

Takmičilo se 12 djevojaka iz različitih gradova Crne Gore. Sa velikim osmijehom na licu, djevojke su pred žirijem prvi put prošetale u stilizovanim nacionalnim nošnjama KIC Budo Tomović i KUD Željezničar. Pjevačica Andrea Demirović koja je nedavno promovisala spot za pjesmu Posveta nastupila je pred publikom u Budvi koja je podržala velikim aplauzom zbog povratka na muziču scenu.

Prvo pojavljivanje takmičarki u nacionalnoj nošnji

Nakon revije kupaćih kostima Etno Fashion-a i baletskog performansa, djevojke su prošetale u haljinama dizajnera Aleksandra Dada Jovanovića i time zaokružile takmičarski dio u predivnom ambijentu budvanskog hotela.

Glasanjem na našem portalu, izabrana je i Miss Interneta, Nikšićanka Ana Radovanović, koja je osvojila i titulu Miss Šarma.

Ana Radovanović
Ana Radovanović

Titulu Miss Fotogeničnosti odnijela je Podgoričanka Tea Babić, studentkinja Pravnog fakulteta. Dok je UDG stipendiju osvojila takođe Podgoričanka Marija Kolinović.

Tea Babić
Tea Babić

U Top 5 najljepših djevojaka plasirale su se Marijana Lalošević, Stela Burzanović, Adela Zoranić, Tea Babić i Mina Bucin.

Top 5
Top 5

U decembru ove godine, Crnu Goru na izboru za Miss Svijeta predstavljaće prošlogodišnja misica Katarina Keković, koja je na samom izboru bila i u ulozi voditeljke. A na svjetskom takmičenju za Miss Turizma, Kristina Đurković.

Druga pratilja na ovogodišnjem izboru za Miss Crne Gore je Marijana Lalošević iz Kotora, dok je titulu Prve pratilje i odlazak na takmičenje za Miss Univerzuma osvojila Adela Zoranić iz Bara.

Žiri na ovogodišnjem izboru činili su:

Dejan Kuljača (TO Budva), Milica Mijatović (PR hotela Moskva), Zoja Bojanić Lalović (direktorka podgoričke gimnazije), Ivana Mugoša (košarkašica), Luka Bešić (direktor Generali osiguranja Montenegro), Ana Vukčević (menadžerka kompleksa Tree Canne), Goran Radonjić (kik bokser), Pavle Nikčević (obuća UNO), Dragan Mihović (novinar), Danijela Mujović (TV lice), Nikolina Lončar (PR izbora za Miss CG), Ljubomir Popadić (slikar) i Vesna Da Vinča (predsjednica žirija).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje