ZLATA VRIJEDAN: Ana Vintur ima modni savjet za sve dame

Ana Vintur već godinama je jedan od najvećih autoriteta u svijetu mode. Kao višegodišnja urednica vodećeg svjetskog modnog magazina, američkog izdanja Vogue-a, progovara iz moćne pozicije, njena riječ je svetinja, ona odobrava modne trendove i na određen način - ustupanjem Vogove naslovnice - odlučuje ko zaslužuje ući u najuži krug svjetskih modnih ikona.

0
2585
67-godišnja Ana zna puno toga o modi, ali kao najvažnije stvari, od kojih sve počinje, ističe udobnost i originalnost. Ako mora izdvojiti jedan modni savjet, onda je to: “Jedna stvar je presudna: jednostavno se morate osjećati udobno u onome što nosite. Ako se ne osjećate dobro, ugodno i udobno, sav trud pada u vodu jer će to uočiti svi oko vas”.

“Najvažnije je stvoriti svoj stil! On mora biti jedinstven, ali u tolikoj mjeri da se i drugi mogu identifikovati s njim. Morate stvoriti lična modna pravila te biti uzor i inspiracija drugima oko vas. Modne trendove slijedite umjereno, nikada po svaku cijenu, uvijek u prvom planu moraju biti vaše tijelo i vaša ličnost”, smatra Ana.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje