Zašto još uvijek volimo SEKS I GRAD?

0
1234

 

Ona je status žena na svim nivoima, seksipilna, piše o odnosima, ljubavi, braku, djeci, slobodi, sjećanjima, živi za prijateljstva, prolazi kroz  raskidi, lijepe ljubavne trenutke, osvaja i gubi. Ona je glavna uloga.

Sve se to dešava u haotičnom životu Keri Bredšo, koja zajedno sa svojim prijateljicama iz planetarno popularne serije Seks i grad, iznenađuje sa modnim kombinacijama. Iznova i iznova.

Nakon skoro deset godina i dalje se govori o prvim modnim kombinacijama ove junakinje, i danas se kopira stajling ovih poznatih dama. A serija se reprizira. Mnoge od nas je gledaju ponovo. Po drugi, peti, deseti put… Jer  su Keri, Samanta, Šarlot i Miranda sinonim za zabavu, ikone stila i seksi zavodnice.

Keri Bredšo pomjera granice, prkosi pravilima, njen izgled je nešto između visoke mode i dobre zabave. Keri nosi rozo i crveno, tufne i pruge, šareno sa šarenim… i to veoma dobro. Zna da nosi. Ona je pravi primjer kako se nosi moda! Ona je izmišlja.

Možda vam se mnoge njene kombinacije ne dopadaju, ali jedno je sigurno – te četiri djevojke dale su nam priliku da naučimo životne lekcije iz njihovog iskustva, dale su primjer značenja prave ljubavi i prijateljstva. Moda je samo bila usputna… a i više nego zapažena.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje