ZAPRATI IH: Tri ‘kraljice frizura’ sa Instagrama

Društvene mreže postale su idealno mjesto za okupljanje modnih i beauty blogerki, pa i stvaranja novih `gurua` poput onih koji se bave fitnesom. Logika stvari nalaže da su tu i djevojke koje se bave kul frizurama, a može se reći da su pravi majstori u tome.

0
2654

Budući da će uskoro ljeto pokucati na vrata, fali nam ideja šta novo možemo učiniti s kosom. Isprobavanje novih frizura čini se kao dobra opcija, ali sam odlazak frizeru može biti naporan ako nismo sigurne šta tačno želimo.

Neke cure su rođene sa smislom za frizure, a i imaju lijepu kosu pa je zato dobro da vas inspirišu baš ove  cure koje su `kraljice kose` na Instagramu.

Jordan MacKensie – kraljica pletenica

Ova 18-godišnja Kanađanka ima smisla za pletenice te pokazuje kako napraviti takvu romantičnu frizuru za svaku prigodu – od maturske zabave pa do svatova. Sve vrste pletenica kriju se na Jordaninom Instagramu, a osim toga ona može napraviti i ruže od kose.

Tauni Dawson

Tauni je frizerka već dugi niz godina, a trenutno je jedna od glavnih frizera u salonu Zero One gdje su joj klijentela brojne poznate ličnosti. Ova frizerka je poznata po tome što radi divne frizure koje se sastoje od valova i kovrdža.

Shir Ben-Zikry & Sophie Rose

Ovaj duo radi sve – od klasičnih frizura pa do totalno ludih stilova koje tek treba isprobati. One često kopiraju frizure poznatih, pa u njih unose svoju kreativnost i lični potpis. Njihove objave uglavnom mame pratioce da se vrate po još.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje