ZANIMLJIVOSTI: Pet savjeta uz koje će zanemareni hodnik postati zvijezda stana

Samo nekoliko pomno odabranih detalja prazan i dosadan hodnik mogu učiniti lijepim prostorom, a u nastavku saznajte kako to možete postići.

0
3202

1. Lusteri

Lusteri su sjajan i upečatljiv ukras za svaki dio vašeg doma, a vrlo lako mogu podići i cjelokupni vizuelni izgled vašeg hodnika.

Ne plašite se grandioznih lustera, ali imajte na umu da je u tom slučaju jako važna visina prostora, jer veliki lusteri niži prostor vizuelno čine dodatno manjim i ostavljaju utisak natrpanosti prostora.

2. Fotografije i slike

Ako nemate hodnik iskoristive veličine nego on ima isključivo ulaznu funkciju, iskoristite ga tako što ćete u njemu napraviti svoju malu umjetničku galeriju. Na zidove hodnika možete izložiti slike, a ako pak više volite fotografije napravite zidnu galeriju najdražih fotografija.

3. Tapete

Hodnik možete u potpunosti transformisati tapetama. Ako se radi o tapetama sa nekim zanimljivim printom, onda to može biti sasvim dovoljan dodatak ulaznom prostoru.

4. (Praktični) komad namještaja

U veće hodnike stanu i komode koje su izrazito korisne, jer služe kao dodatan prostor za stavljanje stvari. U manje hodnike smjestite male zidne garderobe s vješalicama za kapute i jakne, a poželjan dodatak je i mala klupica koja praktična prilikom obuvanja i izuvanja obuće.

5. Upečatljive boje

Ne morate igrati na sigurno kada je u pitanju uređivanje hodnika. Slobodno eksperimentišite  s upečatljivim bojama bez obzira na to radi li se u uređenju zidova ili namještaju i dodacima za dom koje želite staviti u hodnik.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje