ZA DRUGAČIJE MLADE: Vera Vang predstavila vjenčanicu od paunovog perja

0
2865

Vera Vang zaista zna kako da napravi pometnju u svijetu mode, posebno kada se radi o upečatljivim vjenčanicama. Za dame avanturističkog duha koje se ne drže tradicionalnih vjenčanica bijele boje ili boje slonovače, ova unikatna vjenčanica zelene boje napravljena od paunovog perja je zaista pun pogodak.

Vera Vang je dizajnirala ovu nevjerovatnu vjenčanicu 2009. godine. Budući da je poznata modna ikona, nije iznenađenje što je ona lično ručno napravila nezaboravnu haljinu koja je zahtijevala dva mjeseca da bi se završila. Niko ne zna kako umjetnici dobijaju svoju inspiraciju, ali kruže glasine da je haljina dizajnirana za vjenčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka, koje se nije nikad dogodilo.

Ova fenomenalna haljina je u potpunosti sačinjena od 2009 paunovih pera, kako bi označila godinu u kojoj je napravljena. Takođe, dijamanti i 18-karatno zlato prišiveno na vjenčanicu su jedan od razloga vrtoglave cijene od 1.5 miliona dolara. Šuška se da je haljinu nosila ćerka milijardera iz Kine izazivajući oduševljenje brojnih gostiju koji su prisustvovali ceremoniji.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje