Za buduće mlade i one koje o tome maštaju: SAJAM VJENČANJA U BEOGRADU

0
1483

Beograd je tokom prošlog vikenda bio bijeli grad. U glavnom gradu Srbije je ovog vikenda održan Sajam vjenčanja u hotelu Metropol Palace, koji je organizovao magazin o dizajnu i stilizovanju vjenčanja Reci da. Tema ovogodišnjeg ekskluzivnog salona je susret modernog i tradicije, kao i uplitanje starih i provjerenih vrijednosti u elemente savremenog, stilizovanog vjenčanja.

Priliku da svoje modele izlože, imali su Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović, saloni vjenčanica Dar, Novia, Espanija, Didier, Amica, Lavani, kao i novosadska dizajnerka Mirjana Vujčić.

“Moji utisci poslije ovakvih događaja uvijek budu pozitivni jer naš proizvod, tj. dizajn prepoznaju oni sa instančanim ukusom i jednostavnim sofisticiranim stilom, tako da uvijek imamo pozitivan ishod što me sve više raduje”, rekla je Vujčićeva za naš portal.

Na sajmu je predstavljena izložba Savršen trenutak, koji je baziran na dva segmenta. Prvi je u vezi sa modernim vjenčanjem gdje su bile izložene vjenčanice poznatih dama sa javne scene Srbije, kao što su Isidora Bjelica, Jelena Tomašević, Sloboda Mićalović i Danijela Dimitrovska Amidžić. Drugi segment je u vezi sa tradicionalnim vjenčanjem, koji je ilustrovan kroz izložbu fotografija građanskih vjenčanja s kraja 19. i početka 20. vijeka, organizovanu u saradnji sa Muzejom Vojvodine.

Tokom prvog dana održana je tribina Oženi me uz aplauz, a tema je bila: Promjena prezimena nakon vjenčanja- da ili ne?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje