XXI GP CONTOUR FASHION CONNECTION

0
997

Modna agencija Mondaine models priprema novo 21. izdanje renomiranog modnog događaja  Gp Contour fashion connection koji će biti održan 11. i 12. aprila na Imanju Knjaz.

Connection će, 11. aprila, u 21h, u kristalnoj dvorani Imanja Knjaz, otvoriti jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Nataša Pejović a nakon nje publika će vidjeti i nove kolekcije Isidore Ceković, Julije Nikčević i studenata Fakulteta za dizajn i multimediju UDG. Druge večeri, 12. aprila, na istom mjestu, predstaviće se Lazar Ilić, Lumy by Paris i Dejana Lukić.

Zaštitno lice, djevojka koja krasi cover fotografiju, je Nevena Živković koja je, za potrebe vizuelnog identiteta dogadjaja, stala pred objektiv Ivane Modrlanović iz Beograda.

Oficijelni fotografi događaja biće Ivan Djurović, Jovana Iković i Đorđe Cmiljanić, dekorater scene i ovoga puta je Jelena Mlađenović dok će šminku i frizuru potpisati Ljubica Bulatović i Zoran Vukčević. Nakon obje noći biće organizovan after party na kojem će, kao i do sada, Imanje Knjaz, promovisati svoju bogatu gastronomsku ponudu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje