VRELO LJETO: Pet mjesta koja nisu dobra za seks

U naletu požude često zaboravljamo na vrijeme, ali i na mjesto, a upravo je to ono na šta treba da obratimo  pažnju. Donosimo vam listu 'zabranjenih' mjesta na kojima nije pametno prepustiti se strastima.

0
1688

 1. U automobilu (tokom vožnje)

Zaboravite na seksi igrice u limenom ljubimcu jer to može biti opasno za vas, a i vaš auto, pogotovo ako partnera ‘zadirkujete’ dodirima tokom vožnje.

2. Na planinarenju

Otišli ste u prirodu i šetnja je u vama probudila strasti? Ni ne pokušavajte da se prepustite putničkim zadovoljstvima u nedirnutoj prirodi, jer biste mogli završiti s hrpom ogrebotina, uboda insekta i skrivenim krpeljima ispod kože.

3. U javnom bazenu

Odjednom u bazenu nema nikoga i kupalište se ispraznilo, a vama na um padaju ‘zločeste’ ideje. Odustanite prije nego vam hlor u vodi nadraži oči i ostale djelove tijela.

4. Na pješčanoj plaži

Ideja seksa na plaži možda i jeste romantična, ali u praksi teško izvodljiva i neugodna jer doslovno nema mjesta na koje se pijesak neće zavući.

5. U javnom WC-u

Ne, nikada pa čak ni onda. Seks u javnom WC-u je higijenski neprihvatljiv i opasan stoga nalet strasti kontrolišite dok ne dođete kući.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje