GALERIJA: Vratio se stari trend – TRAPERICE

0
2556

Većina žena ne može da zamisli svoj ormar bez nekog dobrog para farmerica. To je bezvremenski komad koji pristaje svim ženama i ide uz sve kombinacije. Iz godine u godinu, mijenja se kroj farmerica, pa su jedne godine moderne cigarette farmerice, druge skroz široke, a ove godine nam se u modu vraćaju traperice. Da li se sjećate traperica?

Prije otprilike pet godina traperice su bile glavni hit, u svakom butiku mogli ste kupiti teksas farmerice koje se od koljena šire na dolje i pokrivaju veći dio obuće.

Jedan od najstresnijih modnih odabira svake žene jeste upravo odabir pravih farmerica. Iako visoka moda i ulični stil predstavljaju modele za svačiji ukus, ukus jednostavno nije isto što i konstitucija tijela.

Jedna od prvih i među najbitnijim stavkama je upravo udobnost – ne treba se po svaku cijenu gurati u skinny farmerice ili one s visokim strukom samo zato što su moderne. Druga bitna stvar je pogledati ih iz svakog ugla– nekada nam farmerice izgledaju genijalno na prvi pogled, ali kada dođemo kući shvatimo da u njima ne možemo sjedjeti. Prilikom isprobavanja u farmericama se treba prošetati, sjesti i nekoliko puta  sagnuti.

Traperice su definitvno jedan od modela koje su udobne i zanimljive za kombinovanje. Pogledajte deset kombinacija koje smo izdvojili za vas.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje