VJENČANJE: Tri greške sa vjenčanja za kojima mladenci najviše žale

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog para. Mladenci tada slave svoju ljubav i ulazak u bračnu luku sa svojim obiteljima i prijateljima. Iako je to jako sretan i prekrasan dan, postoje stvari zbog kojih su mladenci itekako žalili na svom vjenčanju

0
1233

1. Prevelik broj zvanica

Kada odrede datum vjenčanja, mnogi parovi osjećaju pritisak kako moraju pozvati baš svu rodbinu, prijatelje i kolege. Zbog prevelikog broja zvanica mladenci često ni ne uspiju provesti vrijeme sa svim gostima te i za time znaju žaliti.

Ako zaista žele veliko vjenčanje to je u redu. No, ako bi radije manje vjenčanje samo s bliskim ljudima, oni onda imaju svako pravo na to.

2. Previše svečana atmosfera

Dan vjenčanja obično je vrlo detaljno razrađen te ide po određenom planu. Zbog toga se atmosfera može činiti previše svečanom.

To je dan kada su mladenci itekako pod stresom, a upravo zato bi atmosfera trebala biti opuštenija. Ipak je riječ o jednoj radosnoj prigodi i slavlju.

3. Neograničeno korišćenje mobilnih telefona

Mladenci često znaju žaliti za time što su na većini fotografija njihove zvanice u rukama imali mobilne. Ili su pak stalno fotografisali te snimali, a nisu zapravo proživljavali te jedinstvene trenutke.

Prije vjenčanja ili na početku slavlja mladenci bi onda trebali napomenuti kako im takvo korišćenje mobilnog smeta, te da su za snimanje i fotografisanje unajmili profesionalce kako bi se svi mogli dobro zabaviti i zajedno uživati.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje