VJENČANJE: Poznata svjetska blogerka udala se za Crnogorca!

"Mi smo u braku! Ne mogu vam prethodni vikend opisati riječima. Sigurno je bio najbolji vikend u našim životima. Ljubav i radost koju smo osjećali, ne samo između nas, već od svih naših najdražih, bio je najsvestniji osećaj koji smo ikada osjetili. Zahvalni smo što imamo ovako neverovatne ljude oko nas", napisala je Kenzas na svom blogu, nekoliko dana nakon vjenčanja. 

0
2656

Dvadesetpetogodišnja najpopularnija švedska blogerka sa ogormnom ljubavlju radi svoj posao. Ona je blogerka, model, dizajnerka, voditeljka, preduzetnik… Možete je nazvati kako god želite, ona i sama kaže da ne zna koje bi zanimanje izdvojila kao primarno. Imala je samo 15 godina kada je započela svoj blog, a sve što je željela bilo je da vodi dnevnik o svom normalnom tinejdžerskom životu i svemu što dolazi uz to. O školi, prijateljima, dečku, porodici… i nije imala pojma koliko će joj ta ideja promijeniti život.

Nije trebalo puno vremena, dok kenzas.se nije postao najpoznatiji blog u Švedskoj. Novine su počele da pišu o njoj, a onda su krenule i fotografije, intevjui za televiziju i radio.

Svi su htjeli da znaju ko je ta mlada djevojka, koja je svakodnevno privlačila na hiljade čitalaca.

Danas, Modni Ritam piše o njoj. Ponosni što je ova mlada uspješna dama postala crnogorska snajka!

Udala se za crnogorskog karatistu Aleksandra Subošića, Nikšićanina koji živi i radi u Švedskoj. Prošlo ljeto, Kenzas je takođe posjetila Crnu Goru i izjavila da je to njena omiljena ljetnja destinacija. Sedam godina duga veza krunisana je brakom!

Kenzas je na svom blogu ispod fotografija za svog muža na srpskom jeziku napisala:

“Aleksandar, volim te. Oduvijek, sada i zauvijek. Hvala što mi dozvoljavaš da budem tvoja.”

Čestitamo!

Photos by Fabian Wester

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje