VISA FASHION NIGHT

0
3129

Modna agencija Mondaine models u saradnji sa šoping centrom Kamelija  9. avgusta ove godine, u 21h, organizuje modni spektakl Visa fashion night.

Na velelepnoj sceni, na platou ispred Kamelije, u okviru multibrend revije biće predstavljen modni trend za aktuelnu sezonu kao i autorska revija Milene Đurđić pod nazivom Magnovenje. Ovo će biti i noć muzike. Specijalna gošća je pop pjevačica Aleksandra Radović uz čiji će prepoznatljivi vokal biti prikazane neke od kolekcija. Voditeljka programa, poznato tv lice Mirjana Maja Popović, imaće priliku da pozdravi goste, među kojima će biti popularni sportisti, glumci i pjevači koji su  najavili dolazak u drevni Kotor.

Danijela Mujović i Jasna Božović

Nakon revija svi posjetioci će imati priliku da u samom šoping centru kupe, po nikad povoljnijim uslovima, sve modele koje su vidjeli na modnoj pisti. Pored visokih popusta na stare i nove kolekcije organizatori su pripremili još puno iznenađenja, a jedno od njih je dešavanje planirano na istoj sceni za dan posle, odnosno 10. avgust u 19h. Riječ je o performansu u čijem je fokusu promocija i revitalizacija austrougarskih utvrđenja na Jadranu. U istom će učestvovati polaznici prve profesionalne škole manekenstva u Crnoj Gori Catwalk. Performans se realizuje u saradnji sa Opštinom Kotor, u okviru AdriFORT projekta sufinansiranog od strane Evropske Unije. Ulaz je slobodan.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje