VIDEO: Poznate glumice bez fotošopa u novom PIRELLI kalendaru

Renomirani fotograf, Peter Lindbergh, čovjek kojeg prati reputacija da je "izumio" supermodele, stao je iza svog foto objektiva i snimio standardno fantastične crno bijele fotografije za novo izdanje poznatog Pirelli kalendara. 

0
1190

Lindberg oduvijek slovi za fotografa koji je znao prikazati najdublju emociju i time svaku ženu učiniti lijepom, a ovoga je puta odlučio to učiniti bez ikakvog retuširanja, zaglađivanja bora, mrlja i pjegica. Pred objektiv poznatog fotografa stale su poznate holivudske glumice: Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Uma Thurman, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Charlotte Rampling, Kate Winslet, Lupita Nyong’o i Helen Mirren.

Snimanje kalendara popraćeno je i kratkim behind the scene filmom, a Nikol Kidman je izjavila kako je na fotografisanje stigla bez trunke šminke, jer je Piter želio da bude prirodna, dok je Džulijan Mur na to dodala: “Ušla sam u studio bez šminke, s mokrom kosom, a Lindberg je, sugerišući kako neće biti šminkanja i friziranja rekao: Ne, ne, ne. Savršena si upravo ovakva.” Rezultat su fantastične fotografije kakve samo Lindberg može snimiti, a retuširanje im stvarno ne treba.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje