VIDEO: OPUSTI SE – prvijenac DJ’s team MANIACS i Jelene Đorđević

0
3407
DJ’s team MANIACS i Jelena Đorđević sinoć su u podgoričkom lokalu Dr Brajer premijerno predstavili prvijenac, spot za pjesmu Opusti se.
Vukota Kažić u ime DJ’s team MANIACS-a kazao je da mu je žao što se ovoliko čekalo da se spot realizuje, ali da nisu to mogli da urade prije zbog tehničkih problema.
“Prije dvije-tri godine upoznali smo se sa Jelenom i vidjeli u njoj potencijal da bi ona mogla da izvede našu pjesmu. U saradnji tekstopisaca iz Srbije i producenata iz Hrvatske kolega Strahinja i ja smo uradili muziku, aranžman je radio LuckyStars, koji je inače tim di-džejeva iz Srbije i Hrvatske. Tekst je djelo Saše Mratića. Za kameru je bio zadužen HD team, direktor fotografije je bio Marko Ilić, montažu spota je uradio Saša Maksimovski i mi smo tako malo po malo skupljali i napravili spot. Nadam se da će vam se svidjeti. Ovo je specifična stvar koja je urađena u Crnoj Gori i mislim da smo prvi koji su uradili nešto ovako”, kazao je Vukota Kažić.
Spot je snimam u prostorijama kafe restorana Dr Brajer, u studiju, na parkingu City kvarta i u Olive restoranu na Svetom Stefanu. U spotu glumi fudbaler Boban Asanović.

Premijeri su prisustvovali  dizajner Lazar Ilić, direktor festivala Sunčane skale Slobodan Bučevac, muzičari Božo Bulatović, Bane Nedović, Anita Popović, Aleksandra Bučevac i Ilija Gojović.

Potpuno drugačija Jelena Đorđević u novom spotu. Pogledajte.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje