VIDEO: Modna revija “Kjarin san” u saradnji sa fondacijom “Podrži život” – 18. maja u Beogradu

Humanitarna modna revija "Kjarin san" u saradnji sa fondacijom "Podrži Život" održaće se 18. maja 2016. godine u Beogradu, u Mikser House-u u 20h.

0
2085

Fondacija “Podrži Život” ima za cilj unapređenje socijalne i zdravstvene zaštite djece u Srbiji, sprovodeći različite humanitarne aktivnosti. U saradnji sa Modnim studio “Kjara” trenutno radi na prikupljanju potrebnih sredstava za liječenje djece, za operacije u zemlji i inostranstvu, kupovinu ljekova i medicinskih pomagala.

Modni studio “Kjara” postoji već dvanaest godina i brend je jedinstvene estetike. Od samog početka ovaj studio privlači pažnju svojim originalno – smjelim i romantično – ženstvenim stilom. Autorsko-dizajnerski tim čine majka i ćerka, Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković.

Naziv “Kjarin san” inspirisan je ljepotom stvaranja i spajanja kroz različite epohe i povezivanja generacija, sa ciljem da se ostvare snovi porodica oboljele djece zahvaljujući ovom projektu.

Pored kreacija dizajnerskog tima Jasmina Aleksić-Stanković i Maša Stanković, originalne scenografije i nastupa mladog pjevača Vlada Rozenvajna kojim će revija biti otvorena, ovaj humanitarni događaj poseban je i zbog toga što će modnom pistom prošetati veličanstvene dame domaće scene među kojima su Nevena Ristić, Hana Selimović,  Mina Lazarević, Paulina Manov, Danica Maksimović, Nela Mihajlović, Milena Pavlović , Iva Štrljić, Anita Mančić, pevačice Lena Kovačević, Nevena Božović  i Maja Volk sa njenom ćerkom Milenom Živković.

Među damama koje će prošetati Kjarine kreacije učestvovaće i manekenke iz Model Scouting Office pod vođstvom Jelene Mladenović, kao i manekenke Kristina Kika Jovanović, Tamara Berić i Tamara Vlajnić.

Revija će biti vrlo autentična zahvaljujući timu koji će pripremiti scenu u pozorišnom maniru, sa detaljima koji se uklapaju uz modele. Magdalena Vlajić i Tijana Trailović su zaslužne za prelijepo idejno rješenje pomenute scenografije.

Ulaznica za reviju je jedna SMS poruka Podrži Život na broj 5757 u iznosu od 100 dinara na samom ulazu u Mikser House-u.

DOĐITE DA SANJAMO ZAJEDNO!

Podrži KJARIN SAN – PODRŽI ŽIVOT!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje