VIDEO: Jelena Rozga kao MODERNA ŽENA o kojoj priča čitav region

0
2356

Nakon pet godina, Jelena Rozga bacila je pravu bombu svojim slušaocima u vidu trećeg solističkog albuma pod interesantnim nazivom “Moderna žena”.
Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i današnjih “modernih” nota, ovaj album čini, po prvim prognozama,  Jelenino najbolje djelo do sada.

Album je prosle nedelje najavljen prekrasnom baladom “Pismo glava” koja je  ekranizovana I koja je do sad  zabelezila vec impozantan broj pregleda na youtube kanalu, koji ocigledno ne prestaju rasti iz dana u dan.

Danas je tačno u podne na svom kanalu predstavila novi spot.  Osim što se šuška da je pjesma već prozvana “ženskom himnom” , fascinantan je i stajling Rozge u spotu, koji nosi poruku kako moderne, tako i moćne žene.

“Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo ko smo… razum da ostanemo to što jesmo” – kratko je Jelena opisala Modernu ženu u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom za života, što i jeste razlog spontanog nadimka”ženska himna”, koju je pjesma dobila.

Album potpisuje provjerena ekipa muzićkih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Baćić i prvi put Saša Lazić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje