USKORO: CARLING FASHION WEEK MONTENEGRO od 19. do 23. novembra

0
1932

Crnogorska nedjelja mode i dizajna CARLING Fashion Week Montenegro, uz učešće poznatih modnih dizajnera i brendova biće održana od 19. do 23. novembra ove godine na tri lokacije, u molu Delta City, Capital Plazi i vinskom podrumu Šipčanik Plantaže u Podgorici. 

Modna manifestacija predstaviće publici internacionalno poznata dizajnerska imena i  modne brendove. Najnovijim  kolekcijama publici će se predstaviti sljedeći dizajneri i brendovi:

Sanja Bobar, koja će otvoriti nedjelju mode, zatim

Marta Miljanić, Ivana Murišić, Nada Koljenšić, Verica Rakočević (Srbija), Antony Morato by Paradiso (Italija), Mavi (Turska), Vasilije Kovačev, preko razmjene dizajnera sa Nacionalnom modnom komorom Srbije, MK Exclusive & Joel Loyo (Slovenia).

Carling Fashion Week zatvoriće gošća Darija Razumikhina (Rusija).

Nacionalna modna komora Crne Gore zvanični je predstavnik naše zemlje u Evropskom modnom savjetu (European Fashion Council). Njen osnovni cilj je implementacija programa Evropskog savjeta za modu koji sadrži 154 projekta koji se tiču mode, ali i drugih sfera umjetnosti. Cilj je da se pomogne svim mladim stručnjacima koji su angažovani u modnoj industriji.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje