Uskoro 14. Fashion Connection!

0
2575

 

U organizaciji modne agencije Mondaine models, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Podgorica, 5. novembra u podrumu vina Šipčanik, biće održan 14. Fashion connection.

Tom prilikom nove kolekcije predstaviće Kristina Bekvalac, Biljana Tipsarević, Bojana Rosić i Sherri Hill. Talentovana Kristina Bekvalac crnogorskoj publici premijerno će predstaviti kolekciju Don’ t let the dress wear you dok će njena zemljakinja Biljana, takodje prvi put, prikazati modele iz kolekcije Timeless chic za sezonu jesen-zima 2014. U okviru revije luksuznog brenda Sherri Hill publika će moći da uživa u eksluzivnoj kolekciji haljina za aktuelnu sezonu dok će 14. Fashion connection za mladu Bojanu Rosić iz Bara biti prilika da prvi put pokaže talenat kroz svoju prvu kolekciju. Nisu zanemareni ni modni detalji te će Optotim predstaviti poslednje modele sunčanih naočara vodećih svjetskih proizvođača, a Esther Fine Jewelry  komade nakita koji odnedavno mogu da se nadju na tržištu Crne Gore.

Zaštitno lice  je model Ana Vukasović, a za frizure će i ovog puta biti zadužen tim Zorana Vukčevića, za šminku Ljubica Bulatović, a kolekcije će nositi najbolji manekeni iz Crne Gore i Srbije. U fokusu 14. Connection-a je promocija Šipčanika kao jednog od pet turističkih lokaliteta Glavnog grada, a sve u cilju predstavljanja jednog novog, modernog imidža Podgorice, koja je nedavno postala turističko mjesto A kategorije.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje