UMJESTO NAKITA: Privremene tetovaže su potpuni hit ovog ljeta!

0
3555

Već godinama, svakog proljeća i ljeta moderno je nositi privremene tetovaže. Od festivala do žurki na plažama, sve samouvjerene djevojke posegnuće za ovim načinom ukrašavanja tijela kako bi bile istaknute u masi.

Kad se prvi put pojavio prije nekoliko godina, ovaj trend smo posmatrali sa podsmijehom, jer nas je podsjećao na dječje privremene tetovaže, ili u najmanju ruku modni trend koji nikada neće zaživjeti, no iz godine u godinu, on nam svakoga proljeća pokazuje kako se vraća u sve popularnijem obliku. Ovog proljeća posebno su popularne upravo zlatne tetovaže kakve smo mogli uočiti i na brojnim celebrity posjetiocima Coachelle. Nedavno je Beyonce objavila sliku na kojoj ponosno pokazuje prekrasan primjerak zlatne tetovaže omotane oko bedra, najavljujući time nastavak ovog trenda i izvan Coachella sezone.

Privremene zlatne tetovaže svakako su odličan modni dodatak ovog proljeća i rado ćemo ih nositi s kratkim šorcem i crop topovima na žurkama koje su pred nama… ili na poznatom festivalu koji se bliži.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje