ULCINJ FASHION NIGHT: Brend EDEN ATELIER opravdao očekivanja modnih sladokusaca

0
5808

U subotu veče, 6. maja, u ulcinjskom Starom gradu održao se pravi modni spektakl.

Organizator ovog događaja bio je brend Eden Atelier koji vodi crnogorska poznata dizajnerka Edita Nimanbegu, a pokrovitelj je bila Turistička organizacija.

Na ovoj manifestaciji predstavilo se pet dizajnera i to: Atlantida Maloku sa Kosova, Kristina Ilić HUNT, Edita Nimanbegu Eden atelier, Lilo Shehu iz Albanije i Lazar Ilić.

Modna revija održana u starom gradu Ulcinju opravdala je sva očekivanja. Ogroman trud, znanje i veze koje su ulcinjski umjetnici Edita Nimanbegu, Leo Janković, Muho Uruči i Anela Zuberović godinama samostalno gradili i razvijali, pokazali su se u punom svijetu.

Oni su, uz podršku lokalnih institucija i preduzetnika, uspjeli da Ulcinj postave na mapu gradova u kojem se održavaju ovakvih spektakli.

Zato bi najavljene revija koja bi trebala da postane tradicionalna, značila da je sazrela svijest da se dobrom organizacijom ovakvih manifestacija može postati prepoznatljiv u regionalnim razmjerama, ali i da se produži turistička sezona.

Pogledajte fotografije sa revije Eden Atelier brenda.

Najavljeno je takođe da će se u Ulcinju u septembru ove godine organizovati modna revija sa znatno više učesnika, koja treba da preraste u tradicionalnu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje