TREND ALERT: 24 načina da nosite ZVONASTE rukave

Osim zvonastih pantalona, glomaznih, četvrtastih štikli i malih, krutih tašnica u stilu sedamdesetih, u trendu su rukavi koji se šire u obliku zvona.

0
3560

 

Zvonasti rukavi su postali potpuni hit ove godine, a naročito se nose ove sezone. U trendu su rukavi koji se na krajevima šire u obliku zvona kao i sve vrste volana. Bili dugi ili tri četvrt, ovi zvonasti detalji našli su se na džemperima, kardiganima, haljinama, dajući im poseban, šik izgled.

Prilikom izbora odjevnih kombinacija, imajte na umu da uz takve modele ostatak garderobe mora da bude sveden. Važno je, takođe, da ne pretjerujete sa nakitom, da ne biste izgledali kao novogodišnja jelka. Košulje i bluze sa zvonastim rukavima možete da nosite uz farmerke, ali i uz elegantne suknje i pantalone. A što se širine i dužine rukava tiče, ne brinite, sve varijante su u modi.

Odjevni komadi sa zvonastim rukavima su prije svega ženstveni, lijepo stoje i odlični su samostalni aksesoar. Kako su postali poznati tokom ove godine, verovatno će se ovaj trend proširiti i na sljedeću, pa se nemojte čuditi ako svuda budete viđali odjevne komade sa ovakvim ili sličnim rukavima.

Prije nego što svi budu „zaraženi“ ovim trendom, preporučujemo vam da pogledate  načina na koje ih možete nositi.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje