TREĆI DAN SERBIA FASHION WEEK-a: Modni spektakl u Novom Sadu

0
2053

Treće večeri Serbia Fashion Week-a, moda je prikazana u svom njenom sjaju, ljepoti i kreativnosti. U Kongresnom centru Novosadskog sajma u Novom Sadu, nizale su se modne revije brojnih dizajnera, a posebno interesovanje vladalo je za Mariju Šabić i Boška Jakovljevića.

Marija Šabić je prikazala glamur, decentni seksipil i eleganciju. Duge, lepršave haljine koje prate liniju ženskog tijela, nizale su se pistom i publiku ostavile bez daha. Ovu reviju, posvećenu jakoj i borbenoj ženi, otvorila je misica, Marija Ćetković

Boško Jakovljević je predstavio mušku kolekciju u kojoj je kombinovao urbani stil i klasiku. Mogla su se vidjeti muška odijela jarkih boja i zanimljivih dezena. Jakovljević je inspiraciju tražio na putovanjima, a kreacije su nastale tako što je razmišljao o tome šta bi on sam volio da oblači. Specijalni gost na reviji bila je pjevačica Tijana Dapčević.

Ruski dizajner Sergej Kromčenkov sa svojim modnim brendom Fabric Fancy i haljinama oštrih kontura i smjelog dizajna ukrašenim ručno rađenim detaljima, potpuno je oduševio publiku. Njegove kreacije su, inače, izložene u galeriji Lafajet u Parizu.

Ljubitelji mode vidjeli su i prezentaciju rada perspektivne dizajnerke Kristine Jezdić, kreacije prvenstveno namijenjene mlađoj generaciji, atraktivnim djevojkama koje nemaju strah da ponesu izuzetno smjele i provokativne komade koje odišu luksuzom.

Kolekcije su predstavili i Lidija Orza, Marta Miljanić, bosanska dizajnerka Amela Radan, i Agnes Szepligeti iz Mađarske

Kreatorka Lidija Orza
Lidija Orza

Revijama su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti iz svijeta mode i muzike, kao i  urednici poznatih časopisa kao što su Vogue i Fashion Insider.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje