Treće veče modnog spektakla na Serbia Fashion Week-u

0
3167

 

Sala hotela Park je i trećeg dana Serbia Fashion Week-a bila prepuna ljubitelja mode. Veče je otpočeto grupnom revijom četiri dizajnera iz Srbije koji su predstavili svoje najnovije kolekcije.

Dizajnerka Maja Milošević je razbila led i predstavila kolekciju Brenda GlaMM, sniježnih boja, koju je krasilo krzno.

Zatim su se na pisti pojavili modeli koji su zaintrigirali publiku odjećom vedrih, šarenih boja u kombinaciji sa različitim dezenima. Svoju kolekciju Lilac predstavila je prvi put na Serbia Fashion Week-u, mlada dizajnerka Branka Ćaćić.

Ljubitelji sportskog stila su nekoliko minuta mogli da uživaju u kolekciji Darka Kondića pod nazivom Darkollywood, gdje su prikazane trenerke u bijeloj, sivoj i crnoj boji.

Prefinjenu crno-bijelu kolekciju pod nazivom ID identity, prikazala je dizajnerka Ivana Đurić. Modele su krasili neobični aksesoari, kao što su šeširi, rajfovi i rukavice.

Prvi blok završen je revijom Jovane Petković. Ona inspiraciju svakodnevno pronalazi u ženama, te svojim kolekcijom na kojoj preovlađuju čipka i til, ističe seksepilnost i ženstvenost.

Sledeći blok počeo je revijom gošće sa Malte –  Rittiene Zammit. Njena kolekcija predstavlja kontrast urbanog i tradicionalnog i predstavljena je u crnoj i zlatnoj boji. Potom je uslijedila revija Marine Mićanović, koja svoju inspiraciju pronalazi u tangu, a to se vidi na šlicevima i prorezima koju njena bež-crna kolekcija ima.

Poslednji blok bio je rezervisan za dva muška umjetnika. Italijanski dizajner Andrea Lazzari je do sada jedini dizajner koji je predstavio isključivo mušku kolekciju. Kolekcijom pod nazivom Akvarijum donio nam je topline morskih predjela.

I za kraj publika je sa oduševljenjem gledala reviju našeg najboljeg dizajnera iz selekcije aprilskog Serbia Fashion Week-a. On je poznat po svojim elegantnim haljinama, a ovog puta prikazao je smjernu ženu koja umije da provocira.

Saradnja sa Serbia Fashion Week-om omogućila je Zvonku Markoviću da svoju kolekciju predstavi u Sent Petersburgu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje