TIVAT: Joga vikend u Luštica Bay

0
3854

 

Poznati zdravstveni trener, nutricionista i joga instruktorka Džuls Sang uputiće polaznike seminara u osnove nutricionizma i detoksikacije, vježbe joge, meditaciju, uz pripremu detoks obroka na licu mjesta.

Seminari iz nutricionizma i detoksikacije, vježbe joge, meditacija i detoks obroci predstavljaju samo dio programa joga vikenda koji će u Luštica Bay (Tivat) početi u poslijepodnevnim časovima u petak 3. jula i trajati do večernjih sati u nedjelju 5. jula, kada će biti organizovan i finalni seminar.

Luštica Bay organizuje joga vikend u saradnji sa internacionalno poznatim zdravstvenim trenerom, nutricionistkinjom i joga instruktorkom Džuls Sang koja će polaznike seminara uputiti u vještine drevne nauke zdravog življenja, nutricionizma i detoksikacije uz pripremu detoks obroka na licu mjesta.

Joga vikend biće organizovan na više lokacija u Luštica Bay, u zalivu Trašte nadomak Tivta. Trodnevna kotizacija iznosi 140 eura a broj mjesta je ograničen. Kotizacija uključuje obroke, ali ne i smještaj.

Prijave i informacije na e-mail info@lusticabay.com.

Akcenat radionice će biti na upražnjavanju zdravog načina života kroz primjenu joge i meditacije i pravilnu ishranu uz detoksikaciju organizma.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje