The pursuit of happiness: Ivana Bičanić predstavila novu kolekciju ChicIB torbica

0
1309

Ivana Bičanić predstavlja svoju prvu kampanju za proljeće/ljeto Dream kolekciju torbica, jednostavnog naziva The pursuit of happiness. Novi brend modnih dodataka ChicIB predstavljen je prvi put ove zime, a svojim drugačijim i zanimljivijim dizajnom vrlo brzo osvojio je brojne djevojke i žene koje vole moderan izgled i jednostavnost odjevnih kombinacija.

Intervju sa Ivanom Bičanić — klikni ovdje. 

The pursuit of happyness kampanja, po želji dizajnerke, snimana je u Rijeci te je i za svoje modele izabrala dvije prekrasne Riječanke Vanju Rakić i Stellu Narančić. Za stajling se pobrinula Katarina Mamić, koja je već poznata hrvatskoj javnosti po svojim prefinjenim haljinama i uvijek drugačijim kreacijama. Kampanju je osmislila Minela Đivoje, dok se cijela modna priča odvijala ispred objektiva riječkog fotografa Arsena Miletića.

“Inspiraciju smo pronašli u jednom sasvim običnom jutru. Igrom slučaja dvije djevojke nakon izlaska ostaju bez prijevoza te se nađu izgubljene daleko od grada. Priča je krenula sama po sebi, a zahvaljujući Arsenu Miletiću ispričana je kroz predivne fotografije”, otkrila je Minela Đivoje.

Kolekcija Dream dostupna je putem ChicIB bags Fejsbuk stranice i Instagram profila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje