SVIMA SE SVIĐA: Marina Banović-Džuver sinoć je u Podgorici predstavila novu kolekciju

0
3383

Crnogorska kreatorka Marina Banović-Džuver predstavila je sinoć u podgoričkom restoranu Stara kuća novu kolekciju Tango DA!  Kolekcija obuhvata više od četrdeset ručno izrađenih romantičnih, elegantnih modela sašivenih od prirodnih materijala i upriličena je u okviru samostalne revije na koju se dizajnerka odlučila nakon 12 godina. Osmišljena je u skladu sa svjetskim modnim trendovima ove sezone tako da su boje koje dominiraju crvena i crna. Dizajnerka  je inspiraciju za novu kolekciju pronašla u najstrastvenijem plesu – tangu, pa su se modeli u skladu sa tim trendom – romantični, senzualni i ženstveni, svidjeli mnogobrojnoj publici.

 

 

Učestvovali su i državni prvaci u tangu,  umjetnički plesni par Slobodan Vukčević i Jelena Vukčević i plesni ansambl Sonrisa od pedeset plesača.

Marina Banović Džuver u svijetu mode važi za jednog od najkvalitetnijih stvaralaca, čije modele godinama nose brojna poznata lica. Jedina je kreatorka iz Crne Gore čija je revija prikazana na globalnom modnom  tv kanalu Fashion TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje