SVILENE IDU U ZABORAV: HIT U SVIJETU – Ruske trepavice će vas oduševiti!

Imate prirodno kratke i rijetke trepavice, mrzite da nanosite maskaru ili se bavite sportom i nemate mogućnost uređivanja trepavica? Onda su ekstenzije trepavica najbolji izbor za vas!

0
4335
Kad napravite ekstenzije trepavica – gdje postupak obično traje i po nekoliko sati, trepavice ćete imati i do šest nedjelja. Nakon šest nedjelja potrebna je rekonstrukcija – ugradnja novih ekstenzija na mjestima gdje su, tad već stare ekstenzije, otpale ili previše izrasle.
Ruske trepavice su potpuni hit u svijetu! Dlačice od nerca, potpuno prirodne toliko su lagane da ih uopšte ne osjećate, a efekat je da imate duže i gušće trepavice, samim tim i ljepši pogled.
Ovako divne trepavice možete napraviti u MADAM MAYA salonu, na adresi Vukašina Markovića 2 – City kvart, u kojem će vas dočekati edukator iz regiona ukoliko želite da se edukujete o ovoj metodi. Edukacija košta 270 eura, a u sklopu cijene ulazi i materijal za 20 žena. U ovom salonu možete uraditi i svilene trepavice po cijeni od 35 eura ili probati svjetski hit – ruske trepavice po cijeni od 50 eura.
Posjetite njihovu FB stranicu.
Za sve informacije pozovite na broj +382 67/897 676

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje