STIL POZNATIH: Svetlana Prodanić u ulozi žirija – Ocijeni stil poznatih!

"Moda je prolazna, stil je vječan" Iv Sen Loren.

0
935

Stil ponašanja i odijevanja izgrađuje i predstavlja svaku individuu. Kroz stil, modi dajemo svoj lični pečat i upravo to predstavlja neraskidivu veza između ove dvije stvari. Iako su u simbiozi, ove  imenice ne treba svrstati u sinonime, jer je stil više nešto apstraktno i nematerijalno.

Svetlana Prodanić iz Novog Sada, autorka bloga Fashion Pumpkin je za Modni Ritam stala u ulogu modnog žirija i prokomentarisala nam pojedine stilove svjetskih zvijezda.

Danas su se na listi našli Adriana Lima, Olivia Palermo, Gigi Hadid, Rihanna, Victoria Beckham i Jared Leto.

  • Veoma zanimljiva haljina ali pomalo mi čitav stajling izgleda nedovršeno i “prazno”. Mislim da bi komad nekog upečatljivog aksesoara poput većih minđuša riješio ovaj “problem” i digao kombinaciju na veći nivo.

  • Dopada mi se izbor haljine, ali ono što bi lično promijenila jeste tašna koja mi se uopšte ne uklapa. Zamijenila bih je malom crnom torbicom.

  • Dopada mi se kompletan stajling i ne bih ovdje ništa mijenjala. Čini mi se da je ovaj autfit za moto trke sudeći po tome šta se događa iza nje na fotki i savršeno se uklapa.

  • Meni je ovdje sve nekako nabacano. Kao da je otvorila garderober i obukla prvo što joj je palo pod ruku. Haljina mi je divna, ali nikako se ne uklapa uz ove grube cipele i torbicu. Vjerujem da bi elegantnije cipele i mala jednobojna torbica bile pun pogodak. Takođe bih skinula ove “kuglice” iz kose koje nemaju smisla.

  • Dopada mi se ovaj stajling. Moram da priznam da mi se najviše dopada njena autfit kombinacija- jednostavna, a efektna.

  • Šta je ovo? Da li se on vidio na ogledalu kad je izašao iz kuće? Ukoliko je krenuo da radi kao zabavljač u cirkusu onda bi ovaj autfit bio okej, ali u svakom drugom slučaju je POTPUNI promašaj!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje