STIL POZNATIH: Neprikosnoveni stil Anne Dello Russo

0
4274

Ana Delo Ruso je stručni savjetnik mnogih ljudi koji rade u modnoj industriji, a spisak vrlo važnih i internacionalnih klijenata ona strogo drži u tajnosti kako ne bi narušila ugled poznate marke. Osim ovoga, Ana je trenutno i editor-at-large za japanski Vogue, a dio je i njegovog kreativnog tima. Kao editor-at-large, ona doprinosi sadržaju magazina tako što radi na onome što je interesuje, i tu je  kako bi unijela nešto novo i drugačije u magazin.

I pored svog velikog doprinosa modnoj industriji, Ana je ipak najpoznatija kao strastveni kolekcionar dizajnirane odjeće, cipela i nakita. Nikada je nećete vidjeti kako nosi neki komad odjeće dva puta, a ako je uslikana u nekoj kombinaciji – nju više ne nosi, i zato joj stalno treba još nove odjeće. Kako ona kaže, šoping je njena strast, a odjeća religija. Njena kolekcija broji preko 4000 pari cipela, a sve to zajedno sa odjećom i nakitom drži u posebnom apartmanu koji se nalazi odmah pored njenog.

“Moja majka je govorila da izgledam kao novogodišnja jelka, a ja bih i jelku obukla”, rekla je Ana.

Ana je redovni gost londonske, pariške, njujorške i milanske nedjelje mode, gdje je često možemo videti u outfitu sa revije kojoj je prisustvovala prethodnog dana.

Ana će ove godine proslaviti 55. rođendan.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje