STIL POZNATIH: Melanija Tramp uvijek pažljivo bira šta da obuče

Ona je Melanija Tramp i za nju su strani mediji rekli da nisu očekivali da je toliko pametna, pošto je nevjerovatno lijepa. Naslednica Mišel Obame u Bijeloj kući na tom uspjehu može da zahvali jednom slučajnom susretu 1987. u Ljubljani.

0
2993

Iako njena priča ipak nije bila bukvalno put od trnja do zvijezda, život koji vodi kao supruga američkog multimilijardera daleko je od njenih skromnih korijena u Sloveniji. Dvije godine su joj bile potrebne da postane članica modne agencije u Milanu.

Uporedo sa manekenskom karijerom, koja se iz Milana proširila i na Pariz, Melanija je studirala dizajn i arhitekturu na Univerzitetu u Ljubljani. Bitna godina u njenom životu bila je 1996. kad se preselila u Njujork.
Njujork joj je donio poznanstvo sa Trampom. Sudbonosni susret desio se 1998. godine. Melanija je u to vrijeme bila i dio menadžmenta “Trampovih modela”.

Njen odmeren i otmen stav ističe baš kroz takav stil. Sudeći po haljinama koje nosi, omiljene boje su joj bijela i crvena. Uvijek elegantna i glamurozna, novonastala prva dama Amerike najčešće nosi uske haljine do kolena koje joj zahvaljujući predivnom tijelu koje njeguje, stoje savršeno.

Pogledajte i procijenite.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje