STIL POZNATIH: Inspirativne svjetske žene koje zrače energijom i u najpoznijim godinama

0
2055

Da je starost zaista trivijalna stvar, dokazaćemo vam danas predstavljajući sjajne žene u godinama, čija aura i duh mladosti i dalje izvire iz njih. U današnjem svijetu iskrivljenih vrijednosti, obilazeći silikonski šund, probrali smo nekoliko uspješnih svjetskih žena na koje možete da se ugledate “kad porastete”.

Ne zaboravite da je formula mladosti u vama.

Carmen Dell’ Orefice rođena je u Njujorku pre 85 godina, a u javni svijet zakoračila je sa 15 godina kada se našla na naslovnici najpoznatijeg modnog magazina Vogue. Modelingom se bavi cijeli život i bila je muza slikara Salvadora Dalija.

Šarlot Rempling je engleska glumica koja je u svojoj 50-godišnjoj karijeri glumila na engleskom, francuskom i italijasnkom jeziku. Dodijeljen joj je orden Britanske imperije, kao i francuski orden Legije časti.

9010_content_carolina-herrara-1

Karolina Herera, rođena Venecuelanka poznata je svjetska dizajnerka i filantropkinja. Mnogi je nazivaju kraljicom  glamura i elegancije.

Dajana Kiton nepunih 50 godina vlada filmskom scenom i jedna je od najtrofejnijih holivudskih glumica.

Diane von Fürstenberg rođena Belgijanka poznata je svjetska dizajnerka koja odiše jedinstvenim stilom. Lansirala je haljinu na preklop davne 1974. godine, koja ju je proslavila i sada je zahvaljujući ženstvenom kroju jedna od omiljenih kreatorki.

Titulu najstarije i najinteresantnije modne ikone na svijetu sa sigurnošću nosi Iris Apfel. Famozna dizajnerka enterijera i kolekcionarka nakita je u avgustu napunila 95 godina, a ni dalje ne prestaje da oduševljava neverovatnom energijom i inspiracijom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje