STIL POZNATIH: Harizmatična Džen danas slavi rođendan!

0
1279

Dženifer Aniston osvojila je srce publike ulogom Rejčel Grin u popularnoj TV seriji Prijatelji. Ova svjetski poznata serija donijela joj je Emi i Zlatni globus i drugih mnogobrojnih nagrada kao što su nagrada Izbor naroda, koju je dobijala četiri godine zaredom i nagrada Izbor tinejdžera.

Za posljednje dvije sezone Prijatelja, Anistonova je dobijala platu od milion dolara po epizodi. Prema Ginisovoj knjizi rekorda iz 2005. godine, 47-godišnja glumica, koja danas slavi rođendan, dobila je titulu najplaćenije TV glumice svih vremena.

Prije deset godina, Dženifer je u anketi koju je organizovao čuveni People magazin, proglašena za najbolje odjevenu ženu u toj godini, a od istog magazina je dobila i nagradu za najprirodniju osobu.

Anistova je poznata još po ulogama Poli Prins u filmu Nevolje sa Poli i Bruk Majer u filmu Raskid, a iza sebe ima bogatu kinematografiju u kojima je glumila prestižne uloge.

Danas, povodom njenog 47. rođendana, napravili smo galeriju koja pokazuje njen stil na crvenom tepihu, od prije desetak godina pa sve do danas.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje