Šta se nalazi u garderoberu vrijednom pola miliona dolara?

0
2942

Nedavno je američka milionerka Tereza ​​Remer završila renoviranje ogromne kuće koja se nalazi u Teksasu (Hjuston). Najzanimljiviji, i ženama najprivlačniji dio kuće je veliki garderober koji vrijedi dva miliona dolara. Da, da d v a  m i l i o n a

U garderoberu se nalazi oko 80 pari legendarnih Christian Louboutin cipela, kao i blizu 60 Birkin torbi. Kao što možete i da pretpostavite, ovaj garderober ima više kvadrata od prosječne porodične kuće. I njegov sadržaj košta daleko više nego što prosječna žena potroši na svoju odjeću tokom cijelog života. Ovaj ormar – garderober velik je čitavih tri hiljade kvadratnih metara. Izgradnja istog, kao i odjevni komadi koji se u njemu nalaze vrijedi pola miliona dolara.

Šta još ima u ormaru koji je tako jedinstven? Nikada ne biste pogodili, ali Tereza u sred ormara drži i flaše omiljenog šampanjca. Ako se pitate zašto – odgovor je jednostavan: ćaskanja sa drugaricama često se vode baš u ovoj prostoriji , a svaki razgovor počinje čašom skupocjenog šampanjca. Jedina osoba koja se osjeća neprijatno u toj prostoriji je Terezin muž, kojem je kako kaže to mjesto suviše čisto i uredno.

Zanimljivo je da atraktivna plavuša ima osobu zaduženu za popis garderobe kojom raspolaže, pa tako svaki komad ima svoju šifru. Kada Tereza želi pomoć stiliste tada samo traži šifru iz računara pod kojom se nalazi određeni odjevni komad.

Remerova ne voli samo da se ističe kao bogata žena, već naglašava da ima 52 godine, da je majka i baka, kao i to da je u mladosti učestvovala na izborima ljepote, a njena glavna aktivnost dugi niz godina je bodibilding.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje