Srpska Atina i dalje je prijestonica mode!

0
3007

 

Četvrto veče srpske nedjelje mode otvorile su dizajnerke Vesna Milošević i gošće SIA V. Lingerie iz susjedne Bugarske, kao i Ivana Murišić iz Crne Gore.

Vesnine jednobojne haljine obogatile su ogrlice od poludragog kamenja i kristala, koje su namijenjene jakoj i samostalnoj ženi.

Kreatorka iz Bugarske predstavlila je kolekciju donjeg veša roze, sive, plave, crne i bijele boje u kombinaciji sa čipkom, dok se Ivana Murišić predstavila kreacijama od kože i muslina, isprepletenih u raznim oblicima različitih boja. Njena kolekcija namijenjena je hrabroj i samosvjesnoj ženi.

Ivana Murišić iz Podgorice

Drugi blok otvorila je dizajnerka Iga Szuchieicz iz Poljske koja je predstavila kolekciju nježnih boja u kojoj se svaka žena osjeća prijatno, s obzirom na to da preovlađuju lepršave haljine, široke suknje i majice. Publika je aplauzom dočekala Vasilija Kovačeva koji je prikazao kolekciju Pustinjski karavan, koja je, kako kaže Kovačev, namijenjena elegantnoj i borbenoj ženi. Svoju kreaciju prikazaće i na fashion week-u u Poljskoj.

Vasilije Kovačev

Poslednji blok otpočeo je kolekcijom tri dizajnerke brenda Iskon. Kreacije su napravljene od prirodnih materijala ukrašene vezom, a inspiraciju su pronašle u srpskom, meksičkom i indijskom folkloru.

Publika je za kraj imala priliku da uživa u kreacijama Bate Spasojevića, koji je inspiraciju pronašao u rock muzici, koja daje osjećaj moći, što se moglo i osjetiti dok su modeli šetali pistom uz pratnju hard rock zvuka.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje