Sjajne kreacije na drugoj večeri Perwoll Fashion Week-a!

0
3774

Drugo veče 36. Pervol fešn vika sinoć je u Beogradu otvorila zajednička revija udruženja domaćih dizajnera BFW Dizajn Kolektiv. Osim njih svoje modele su predstavili Aleksandra Lalić, Ana Vasiljević, Danijela Glišić, Dejana Momčilović, Ines Janković, Ivana Pilje, Jovana Marković, Lily Taylor, Mirjana Šarac,  sestre Stevančević, Sonja Marunić, Svetlana Jaćović, Tijana Žunić, Valentine Obradović.

Mirjana Vujčić je prvi put na Beogradskoj nedjelji mode, a prezentovala je kolekciju pod nazivom Pure. Doživljavajući modu kao izraz svog ličnog identiteta, Mirjaninim modelima dominiraju nijanse mliječno-bijele i puderaste boje, prošarani čipkom sa vezenim dezenom perja protkanog šljokicama.

 Modna kuća Martini Vesto unijela je izvjesne inovacije u svoj proizvodni program i predstavila se sa tri kolekcije za sezonu jesen-zima 2014/15. Kolekcija Martini Vesto Klasik odlikuju čiste forme i provjereni krojevi namijenjeni, poslovnom muškarcu koji u svakoj prilici nepogrešivo zna šta će obući. Kolekcija Martini Vesto Blek by Boško ne isključuje poslovni look, ali napušta stroge forme i dezene čineći neobičnim svakodnevni izged savremenih muškaraca.

Zona 45,  program koji podržava dizajnere iz regiona,  po peti put se dešava na Beogradskoj nedjelji mode. Nakon velikog uspjeha kolekcije u Sjevernoj Americi i na London fešn viku Džordž Stajler se vratio na Pervol fešn vik kako bi predstavio Srbiju u okviru projekta Zona 45 i prikazao nam djelove kolekcije o kojima se toliko piše. Kolekcija je za sezonu proleće-ljeto 2015. i nosi naziv Etno Pop.

Goca Tržan, Marina Perazić, Verica Rakočević samo su neke od poznatih ličnosti koje su sinoć ispratile najnovija modna dešavanja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje