SISTERS AND BROTHERS CODE: Švajcarski brend srpskih dizajnera!

0
1409

Švajcarski modni brend Sisters and Brothers Code iza kojeg stoje sestre Bojana i Vladana Veljković, kao i maneken i modni bloger Igor Jagić dizajnirali su zajedno Ready to Wear SBC liniju. Street Style Ciriha i Monaka su im poslužili kao inspiracija za njihove prethodne kolekcije  Summer Time i  Still Same.

O radu na ovoj, a i prethodnim kolekcijama, sestre su nam rekle: “Koristimo kvalitetne materijale pažljivo odabrane od strane stručnjaka, tekstil koji je posebno rađen za naše modele. Sisters Code namijenjen je ženama koje vole jednostavnost sa dodirom glamura. Pažljivo dizajniran rez priuštiće svakoj ženi osjećaj prijatnosti.”

Modni editorial koji su nedavno uradili sa glumicom Danijelom Vranješ u Beogradu, nosi naziv Rock Stars, gdje je inspiracija zanimljivi život rok zvijezda. Prvi put SBC je prikazao i muško odjelo, koje je dizajnirao Igor Jagić, pozirajući zajedno sa poznatom glumicom.

“Planiramo da prvi put snimimo i fashion film, uradimo liniju nakita preko kojeg ćemo prikazati našu novu kolekciju na kojoj trenutno radimo”, otkriva na kraju ova fantastična trojka za naš portal.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje