Shopping Day Podgorica

0
802

Modna Komora Crne Gore koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, po četrnaesti put organizuje manifestaciju Premium Shopping Day u Podgorici, uz partnerstvo Turističke Organizacije Podgorice i glavnih sponzora Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma.

Naziv kampanje je „SVI NA KORZO”i prvi put je cjelodnevna (do sada je to bio samo noćni shopping)

Cilj ove tradicionalne akcije je da skrenemo pažnju građana da i u centru grada I preko Morače postoji veliki broj brendiranih radnji, I butika sa odlicnom ponudom.Cilj nam je takođe da podgoričane ovog dana masovno dovedemo na korzo i da se prisjetimo kako je nekad bilo – kako smo svi šetali korzom, sretali se,  upoznavali, zaljubljivali i bili svi zajedno bez obzira kojem staležu pripadali.

 Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti sa primorija – imaće priliku da 12.juna.2019.godine kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%.Uz dodatne popuste na Premium kartice Hipotekarne banke. Veliki broj brendiranih radnji se priključio akciji.Ovo su zaista veliki popusti koje daju veliki broj radnji.Na posteru je istaknut veliki broj radnji koje učestvuju.

U centru grada i većem dijelu Preko morače,Robnoj kuci Paradiso, u srijedu, 12. juna, biće upriličen “Premium Shopping Day Podgorica”, koji prati uvijek velika posjećenost i pozitivna energija i atmosfera,uz razna desavanja i promocije.

Cjelodnevna kupovina koja traje do 22h, predstavlja najavu ljetnjih sniženja koju svi ljubitelji dobre kupovine u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori i ovog puta sa nestrpljenjem očekuju.

Vlasnici butika će sami odrediti procenat popusta, bilo da se radi o cijelom asortimanu  ili pojedinačnim artiklima.

Da bi ovaj šoping zaista bio poseban,Modna Komora će organizovati razne sadrzaje koji prate ovaj događaj, a sve shopping zone će biti svečano dekorisane.

Uz kupovinu sa popustima, svi kupoholičari će imati priliku da se, u susret vrućim ljetnjim danima, zabave i uživaju u ovoj manifestaciji

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje