Šest stvari koje muškarci ne znaju o (svojim) ženama

0
1364

Postoje neke određene stvari koje žene ne govore svojim partnerima. Bez obzira koliko je pričljiva dama, uvijek postoje tajne koje ona ne želi da otkrije. Otkrivamo šest stvari koje muškarci uglavnom ne znaju, a biće dobro da ih saznaju.

Možda vam ova lista pomogne da izbjegnete greške i nesporazume u budućnosti.

1. Žene kod muškarca najviše cijene iskrenost

Većina žena još uvijek vjeruje da postoje iskreni muškarci. Žene najčešće prate svoju intuicija, a u vežini slučajeva se ispostavi da su bile u pravu. Zato dragi muškarci, budite iskreni i otvoreni. Budite mudri. Ne krijte istinu, to nam je isto kao i laž. A laž razočara… i razdvaja.

2. Žene vole iznenađenja

O da… čak i one koje kažu da ne vole, neće se ljutiti ako ih nekom sitnicom iznenadite u toku naporne nedjelje. Iznenađujte svoju ženu češće, to joj najviše pokazuje da se i dalje trudite i da vam i dalje mnogo znači. Iznenađenje ne mora da bude skupo, nekada je dovoljna drugačija i romantična poruka, ili poziv u šetnju pored rijeke ili mora. Držanje za ruku ženi uliva sigurnost. Držite je za ruku. Budite kreativni, nasmijte je i budite razlog njene sreće.

3. Žene žele muškarce koji će voditi glavnu riječ

Ali dobro pazite šta to znači! Nijedna žena ne želi da igra obje uloge – muško i žensko. Svako preuzima odgovornost za svoje stvari i postupke. Briga o porodici je takođe odgovornost. Danas žene imaju tendenciju da budu jake i zastupljene kao muškarci u svim sferama života. Ne, treba da dozvolite vašoj ženi da bude žena. Krhka i nežna, a da vi budete njen superheroj. Voditi glavnu riječ ne shvatajte bukvalno.

4. Ženama ne smeta Vrijeme za muško društvo

Žene itekako vole kada muškarci odu sa svojim prijateljima na pecanje, igranje košarke ili fudbala. Svako treba da ima privatni prostor. Poenta je da se dan posvećen prijateljima ne pretvori u dan – zaboravio si da imaš ženu. Žene su muškarcu posvećene do srži i biće joj drago ako on radi stvari koje ga čine srećnim. Problem je što mnogi muškarci prelaze granice i ne znaju da naprave balans fer igre – da obje strane budu zadovoljene. Recept za to je – dobra organizacija i veliki trud.

5. Žene žele da je tvoji prijatelji zavole

Neće vam reći – E voljela bih da me tvoje društvo gotivi, da im se dopadam i da ponekad požele da sam sa vama u društvu.  A to možda to i misli. Ipak, lijepa stvar je da to želi, jer znate postoje žene kojima nije stalo do vašeg društva i njihovog mišljenja – a to onda nije žena za vas. Ponekada prijatelji utiču na odluku izbora djevojaka svojih drugara. Pogotovo, ukoliko ste prijatelji iz djetinjstva, njihovo mišljenje će vam sigurno mnogo značiti. A ako njoj znači da se dopadne njima, onda želi da je pored vas… dugo.

6. Ženama treba privatnost

I to nije ništa negativno. To je potrebno svakom čovjeku. Ali žena nekada sve što želi je da bude sama, a rijetko kada će to i reći. Nemojte se osjećati uvrijeđenim, ako shvatite da ste u trenutku suvišna osoba u prostoriji. Svakom treba da provede malo vremena sa samim sobom.

Predstavili smo vam šest stvari o kojima žena potajno razmišlja. Spisak bi mogao da se nastavi… Šta biste vi dodali?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje