SERBIA FASHION WEEK: Treće veče u znaku kolekcija dizajnerki Nataše Pejović i Jovane Petković

Konrgesni centar Master Novosadskog sajma ponovo je zablistao punim sjajem. Nakon otvaranja u Dunavskom parku, izložbe u Galeriji Matice srpske i alternativne mode u SKC Fabrici, Serbia Fashion Week nastavlja da oduševljava modne sladokusce izborom fantastičnih dizajnera koji su privukli veliku pažnju publike ali i istaknutih ličnosti iz sveta muzike, mode i sporta poput Sergeja Ćetkovića, Ane Kokić, košarkaša Miroslava Raduljice, Marka Kešelja, Vesne i Đorđa Đoganija i drugih.

0
1310

Utisci gledalaca kao i samih dizajnera pa i modela su i više nego pozitivni, a očekivanja prevaziđena. Prvi blok su svojim odličnim kreacijama ukrasili Aleksandar Gavrić, Nemanja Pantelić i Gorana Rochelle, nakon čega su se brojnoj publici predstavili Jovana Živković i Jovana Petković, dok su prvo revijalno veče zatvorile Jelena Krecković Ranđelović, Nataša Pejović i Danijela Božić.

Revija Jovane Petković zavredila je ogromno interesovanje publike, te je revijska hala bila dupke puna. Jovani su iz prvih redova podršku pružili i njeni najbiliži među kojima su bili suprug, košarkaš Marko Kešelj, Miroslav Raduljica i pevačica Ana Kokić, njena prijateljica i ujedno verni pratilac tokom čitave karijere.

Marko Kešelj i Jovana Petković

“To je zapravo moj stil, ono što ja nosim, elegantno, ženstveno… žena u ovim haljinama treba da se oseća kao kraljica”, rekla je Ana Kokić.

Haljine su bile pretežno duge, pune sjaja, odisale su ženstvenošću i nežnošću. Nezaobilazni detalji svake kreacije bili su cvetni motivi renesansne mode koji uvek predstavljaju onu prefinjenu stranu svake žene. Kreatorka je inspiraciju pronašla u ženi. Svaka haljina ističe drugi deo tela, jer svaka žena voli da istakne ono što smatra svojim najvećim adutom.

Treći blok doneo je sjajne kreacije crnogorske dizajnerke Nataše Pejović. Inspiraciju za ovu reviju kreatora je pronašla u stilskim kontrastima. Revija je započela ratničkom notom sa oštrim tonovima, a onda je nastupila revija sa ženstvenim i nežnim modelima, mekanim formama, detaljima sa puno sofisticiranog ručnog rada. Kombinacija ove dve priče i različiti stilovi predstavljaju ženu koja voli da se igra modom i bira kombinacije u skladu sa svojim emotivnim osećanjima. Ovu kolekciju je već prikazala pre pet meseci u Crnoj Gori gde su reakcije bile odlične kao i u Novom Sadu.

Podršku joj je pružio i pevač Sergej Ćetković koji je izjavio: “Došao sam da podržim Natašu Pejović koju pratim još od početka i mislim da to što radi stasava u jednu veoma ozbiljnu priču. Drago mi je što sam večeras tu i ovom prilikom želim da čestitam Serbia Fashion Weeku na desetom izdanju!”

Sergej Ćetković

Video sa treće večeri Serbia Fashion Weeka možete pogledati putem sledećeg linka: https://youtu.be/WOavSTxsffI

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje