SERBIA FASHION WEEK: Počela prijava za dizajnere

Prijava  za učešće na Serbia Fashion Weeku, koji će biti održan od 07. do 13. novembra 2016. godine u Master centru Novosadskog sajma, zvanično je počela!

0
882

Dizajnerima Serbia Fashion Week-a pruža se jedinstvena prilika da prikažu svoje kolekcije na modnim pistama cijelog sveta! SFW omogućio je brojnim domaćim dizajnerima da ostvare svoje snove i učestvuju na najprestižnijim Nedjeljama mode! Posredstvom SFW-a, naši dizajneri su se predstavili u Njujorku, Parizu, St. Peterburgu, Atini, kao i u Kini, Holandiji Belorusiji, Rumuniji i mnogim drugim Nedeljama mode.

Tokom novembarskog izdanja Serbia Fashion Week-a,  očekuje se oko 30.000 posjetilaca, preko 50 dizajnera iz Srbije, regiona i svijeta, dolazak novinara iz regiona, kao i najprestižnijih medija kao što su Vogue, Harper’s Bazar i mnogi drugi.

Budite deo jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji! Neka Vaš rad zablista punim sjajem na pistama Serbia Fashion Weeka.

SVI ZAINTERESOVANI DIZAJNERI SE MOGU PRIJAVITI TAKO ŠTO ĆE SVOJ UPIT ZA UČEŠĆE POSLATI NA MEJL: serbiafw.designers@gmail.com

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje