SERBIA FASHION WEEK: Mis Srbije Marija Ćetković zablistala na pisti!

0
3297

Drugi dan Serbia Fashion Week-a obilježio je veliki broj posjetilaca u Master centru Novosadskog sajma, a za revije Mladena Milivojevića Barona i Zorane Miličić tražila se karta više.

U kolekciji Mladena Milivojevića Barona su preovladavale duge haljine sa diskretnim detaljima, kao i muška odijela svijetlih i pastelnih nijansi.

U prvom redu, osim velikog broja inostranih medija iz redakcija Vogue, Elle, Madam Figaro, Fashion Insider Magazine, sjedjeli su i Nemanja  Pajić, glavni i odgovorni urednik magazina Story,  Minja Miletić, urednica i voditeljka na N1 televiziji, Ena Popov i mnogi drugi.

Naravno, bivši NBA košarkaš Darko Miličić je svojim prisustvom podržao prezentaciju kolekcije njegove supruge Zorane Miličić.

Kreatorka Zorana Miličić je prikazala kolekciju namijenjenu jakoj i samouvjerenoj ženi i modernom muškarcu, koju karakterišu elegantne i atraktivne haljine ukrašene svjetlucavim detaljima.

Osim domaćih dizajnera, ljubitelji mode imali su priliku da vide i kolekciju glamuroznih haljina istaknute turske kreatorke Ozlem Suer koja nam je rekla da se inspirisala anđelima. Ova kreatorka poznata je po tome što njene modele na crvenom tepihu nosi holivudska zvezda Meg Rajan. Ovu reviju otvorila je srpska misica Marija Ćetković.

Publika je mogla vidjeti i predivne unikatne ogrlice modne dizajnerke Vesne Milošević, a predstavili su se i mladi dizajneri Marko Feher Potkozarac, Stefan Ristić i Miklya Eva.

Marko Feher Potkozarac
Marko Feher Potkozarac

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje