SERBIA FASHION WEEK: Kolekcije će predstaviti preko 70 dizajnera

0
1165

Internacionalni festival mode i dizajna – Serbia Fashion Week, uz učešće poznatih svjetskih i domaćih modnih dizajnera i primijenjenih umjetnika, biće održan od 9. do 16. novembra 2015. godine i to u dva grada – u Novom Sadu i Beogradu.

Tokom petog izdanja Serbia Fashion Week-a,  očekuje se oko 30.000 posjetilaca, preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i svijeta, dolazak novinara iz najprestižnijih medija kao što su Vogue, Harper’s Bazar, državna televizija Francuske, TV 5 Monde i mnogi drugi.

I ove sezone Nacionalna nedelja mode sastojaće se iz nekoliko segmenata:

  • Internacionalna moda
  • Domaća moda
  • Edukativne konferencije
  • Desgin week
  • Showroom/Popup stores 

Sada već popularna akcija SERBIA STREET STYLE, dobila je novi nazivSERBIA STREET STYLE: BALKAN EDITION! Nakon pristizanja prijava fotografa iz više od 15 gradova i 5 zemalja, Street style se proširio i pored Srbije dobio fotografe iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Na ulicama Novog Sada, Beograda, Pančeva, Niša, Kragujevca, Kosovske Mitrovice, Podgorice, Budve, Tivta, Herceg Novog, Sarajeva, Bijeljine, Osijeka, Sofije, Plovdiva, Asenovgrada i  Varne organizovan je STREET STYLE. Svi oni koji vole modu i žive u navedenim gradovima, imaće priliku da se fotografišu u svom gradu i učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja koji traje od 10. do 17. oktobra. Kako je Street style postao još veći i još popularniji i pravila igre su se promijenila. Najbolji modni stil i cjelokupni utisak o street styleru biće određen pomoću broja share-ova na Facebook-u, a ove godine, Serbia Fashion Week pored street stylera nagrađuje i fotografe. Tri najbolja fotografa po procjeni stručnog žirija biće nagrađena izložbom u sklopu Show room-a, a najbolje plasirani fotograf dobiće i SPA vikend za dvoje. Ako i vi želite da učestvujete u ovoj akciji, od 10. do 17. oktobra nabacite osmijeh na lice i svoje omiljene krpice. 18. oktobra, na Facebook stranici Serbia Fashion Weeka će biti objavljene fotografije, a za share-ove imate vremena do 21.10. jer će tada biti objavljeni i dobitnici vrednih nagrada.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje