SERBIA FASHION WEEK: Drugo veče obilježeno neobičnim kombinacijama

Nakon otvaranja u znaku alternativne mode, internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week je sinoć zasijao u punom sjaju i glamuru u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma. Tokom druge večeri jedine licencirane Nedelje mode u Srbiji predstavilo se deset dizajnera iz zemlje i regiona i svečano je otvoren Design Week.

0
1184

Na samom otvaranju druge večeri svoje modele je predstavila kreatorka Maja Krsmanović čiju reviju otvorila poznata glumica i spisateljica Iva Štrljić. Temu „Mistika“ najbolje su opisale svečane večernje haljine sa detaljima tila i čipke uz neobične detalje, kao i korseti koji oduzimaju dah.

Zatim je uslijedila revija Ljiljane Vujanović tokom koje je publika mogla da vidi urbane kombinacije, začinjene printovima kao i varijetet boja i materijala koji su privukli pažnju publike, dok je tokom drugog bloka posebnu pažnju privukla revija dizajnerke Ane Vasiljević. Smjele i ženstvene kombinacije naišle su na sjajne reakcije posJetilaca, a širok spektar materijala istakao je ono najbolje na modelima.

Šarena i vesela kolekcija za proljeće-ljeto, dizajnerke Katarine Andrejić posebno se dopala mladim djevojkama.

 Drugo veče Serbia Fashion Week-a zatvoreno je revijom Snežane Dakić.

Od trenerki, preko dnevnih do večernjih haljina iz butika Pro Piu Grande čije je zaštitno lice upravo poznata dizajnerka i voditeljka, prikazane su i nešto jednostavnije i  pristupačnije kreacije publici.

Večeras publiku Serbia Fashion Week-a očekuju sjajni umjetnici i odlična atmosfera. Imaćemo priliku da pogledamo revije Miloša Miletića, Wdress by Valentina Vidal, Ivane Garić, Dair-a iz Holandije, Sanje Bobar iz Crne Gore, Izabele Kerčan iz Hrvatske, Milice Tričković, Danijele Božić i Branka Popovića iz Holandije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje