Sedam ženskih osobina koje su muškarcima važnije od izgleda

0
6902

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema ženama jeste ta da im je bitan samo izgled. Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažnija osobina kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda

1. Ljubazni ste. To je jedna od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu popisa kvaliteta koje muškarci traže u ženama.

2. Uz vas se osjeća kao kod kuće. Pružate mu osjećaj ugode i udobnosti kakav je do tada imao samo unutar svog doma, a sada ga je pronašao i uz vas.

3. Upozorićete ga kada nije u pravu. Muškaracu je potrebna žena koja će mu bez ustručavanja ukazati na njegove greške, pogotovo ako one mogu rezultirati lošim posljedicama.

4. Jaki ste, ali istovremeno ženstveni. Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna šta želi i koja je ponosna na to što je.

5. Ne nedostaje vam ambicija. Bez obzira na to želite li karijeru ili pak želite osnovati porodicu i postati domaćica, za sve to potrebna je velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Šta god odabrali za sebe, činjenica da u tome želite biti u vrhu, muškarcima je izrazito privlačna.

6. Spremni ste na kompromise. Muškarci i žene podjednako su tvrdoglavi, često nismo otvoreni za promjene koje su nam ponekad potrebne, ali u vezi ne smije postojati takav način razmišljanja. Ako ste iskreno spremni na kompromise, time muškarcu pokazujete da ste zrela i staložena žena.

7. Volite ga svim svojim srcem. Ovo je, bespredmetno, najvažniji ženski kvalitet na koju muškarci padaju. Kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost važna je muškarcima.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje