SANJA BOBAR – Velika potražnja za haljinama odmah nakon revije

0
2374

Uspješno predstavljanje kolekcije na 19. po redu Monenegro Fashion Week-u, imala je i dizajnerka iz Novog Sada, koja živi u Podgorici – Sanja Bobar. Sanja ponosno ističe da su njen brend Crnogorci potpuno prisvojili i da je skoro svi oslovljavaju kao crnogorsku dizajnerku.

Reviju dizajnerke Sanje Bobar otvorile su nekadašnja misica Maja Maraš i Mis Crne Gore Nataša Milosavljević. Kolekciju Dare to wear činile su predivne elegantne i sofisticirane haljine koje su oduševile ženski dio publike.

“Nevjerovatno, ali već nakon revije su mi prišle djevojke da rezervišu neke haljine”, rekla je Sanja nakon revije. S obzirom da je i slogan ovogodišnje Nedjelje mode Revije su prodajnog karaktera, Sanja kaže da je oduševljena interesovanjem svoje kolekcije i da je ovakva kampanja bila pun pogodak.

“Mnogo sam srećna. Zahvalila bih svima koji su me podržali, večeras sam dobila veiliki vjetar u leđa, presrećna sam”, dizajnerka nije krila oduševljenje i dodala za naš portal da je veoma ponosna na ovu kolekciju. Revija je zatvorena pjesmom Romeo od Emine Jahović čije su parfeme manekenke nosile tokom defilea.

Evo galerije Sanjine kolekcije.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje