Revija Mihana Momose sve prisutne ostavila je bez daha!

0
5181

Mladi novosadski kreator Mihailo Anušić, koji stoji iza prepoznatljivog brenda Mihano Momosa, za vrlo kratko vrijeme stekao je veliki broj modnih poštovalaca svog rada, a svoju novu kolekciju predstavio je u klubu Reset u Novom Sadu i po ko zna koji put ostavio publiku bez daha.

Kolekcijom SS2015 predstavljeno je ukupno 18 novih modela.
I ovaj put Mihano Momosa ostaje vjeran svom senzibilitetu i u fokusu svog stvaralaštva i dalje zadržava ženu. Insistirajući na romantici, osmišljene su haljine koje zadovoljavaju estetske zahtjeve prefinjene žene XXI vijeka, uz suptilne nagovještaje mode iz pedesetih i šezdesetih godina. Pažljivo osmišljeni motivi božura na novom printu dočaravaju opštu atmosferu čitave kolekcije kojom dominiraju romantika i nježnost. Najfinijim materijalima i savršenim krojem još jednom je prikazana kolekcija za snažnu ženu koja ne negira svoju iskonsku potrebu da bude lijepa i voljena.
Predstavljamo vam Lookbook najnovije kolekcije ovog izvanrednog kreatora i ekipu koja je zaslužna za ove fotografije:
fotografija – Decker+Kutic’
šminka – Saša Joković
frizura – Đuka
Modeli – Đurđa Stojiljković, Danijela Crnogorac, Đina Mandić, Sara Todosijević
Na reviju održanu u Novom Sadu bili su pozvani samo bliski prijatelji i saradnici dizajnera, a kakav je bio ambijent, atmosfera, detalji i kako su izgledale manekenke na reviji, prenosimo vam slikom zavirujući u bekstejdž. Pogledajte i kako su izgledale poslastice sa potpisom Mihana Momose, kao i na koji način su se gosti zabavljali prije početka revije.

Da li ste očarani koliko i mi? Mihano, svaka čast na svjetskoj reviji. Od nas imaš 10+!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje