PRVI PUT U CRNOJ GORI: Kids Fashion Week Montenegro 2017

Prvi Kids Fashion Week Montenegro, održaće se u utorak, 28. februara, 1. i 2. marta u hotelu Hilton, a sve tri večeri počeće u 20 sati, saopštili su organizatori.

0
1314

Prve večeri najmlađi manekeni i manekenke nosiće modele italijanskog brenda “Original Marines”, nakon čega će uslijediti proglašenje tri najbolja rada koja su crtala djeca od dvije do šest godina, a na temu Extrime Intimo brenda “moja pidžama iz snova”. Te večeri trideset radova djece na istu temu će biti izloženo, a u muzičkom dijelu nastupiće solisti škole Danijela Alibabića “D-Moll”.

Narednog dana biće prikazana modna revija brenda “Sarabanda”, a nakon toga prisutne će zabavtiti hor škole “D-Moll”.

Treći dan Kids Fashion Week-a je edukativnog karaktera i posvećen djeci sa daunovim sindromom koja će nam se predstaviti sa modnom revijom butika “Poletarac” sa Cetinja, genetičar će nas bolje upoznati sa daunovim sindromom, zatim će uslijediti modna revija sa mališanima iz dječjeg doma “Mladost” iz Bijele, kao i malim profesionalnim manekenima”, obećavaju organizatori, koji ističu da će i na zatvaranju za muzički dio biti zaduženi polaznici škole “D-Moll”.

Voditelj manifestacije će biti aktuelna mis Crne Gore Tea Babić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje