Prvi internacionalni festival fashion filma biće predstavljen u sklopu Serbia Fashion Week-a

Serbia Fashion Film Festival poziva vas na projekcije filmova sa Istanbulskog Fashion Film Festivala 7. aprila u 18 časova.

0
956

 

Specijalni gost: Tuna Yilmaz, direktor Istanbul Fashion Film Festivala.

Madridskog Fashion Film Festivala 8. aprila u 18 časova

Berlinskog Fashion Film Festivala 9. aprila u 18 časova i

Panel: Korporativni film 10. aprila u 18 časova

Film&Theatre Production, Beograd

Panelist: Marko Jovanović – direktor

 

Serbia Fashion Film Festival 2017 (SFFF2017) je prvi internacionalni fashion film festival na Balkanu koji će prikazivati selekcije radova iz čitavog svijeta, prezentovati druge internacionalne festivale ovog tipa, ugostiti mnoge stručnjake iz ove oblasti umjetnosti.

Novi Sad, kao centar kulture, umjetnosti, mode, filma i dizajna u posljednjih nekoliko godina, biće organizator i modnog filmskog festivala u 2017. godini. Festival će značajno uticati na imidž našeg grada i zemlje, na promociju kulture, te na činjenicu da u gradu postoji ovakav festival koji je trenutno rastući globalni trend. Ovaj festival bi Grad Novi Sad postavio kao kulturno središte Evrope i doprinio u dobijanju titule Evropske prijestonice kulture 2021. godine.

Fokusirajući se na talente i učenje. SFFF će spojiti ljude iz oblasti filma, producente, kreativne agencije, brendove, dizajnere. Eksperti iz oblasti filmske produkcije i modne industrije predstaviće se i nagraditi najbolji film. SFFF predstavljaće nove ideje koje pomjeraju granice, bez obzira da li ste umjetnik u nastajanju ili već nagrađivani producent. Podstičući da učimo jedni od drugih, SFFF biće internacionalni festival na kojem će se razmjenjivati projekcije, iskustva, znanja u oblasti mode, ljepote i lifestyle-a.

Serbia Fashion Film Festival – SFFF je uspostavilo partnerstva sa internacionalnim fashion film festivalima, te će ove godine biti prikazivani filmove sa drugih internacionalnih festival: Istanbul Fashion Film Festival, Berlin Fashion Film Festival i Madrid Fashion Film Festival.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje