Drugi dan Serbia Fashion Week-a

0
2563

Mlade dizajnerke sa Akademije umjetnosti iz Beograda, otvorile su sinoćnu reviju na Serbia Fashion Week-u. Valenina Feher, Zorica Jadranski, Anđela Bulatović i Anja Plemić su u aprilu dobile priliku da svoju kolekciju prikažu sinoć u hotelu Park. Četiri mlade dizajnerke se takmiče za odlazak na Fashion Week u Holandiju i Francusku.

Na pisti raskošne sale, predstavljena je i umjetnost subotičkog dizajnera Marka Marosiuka. On kaže da je njegova svaka kolekcija jedna ljubavna priča, čiji se lik kroz svaku kolekciju mijenja. Ovu je opisao kao mračnu, romantičnu, sjetnu i nostalgičnu.

Veliki aplauz dobio je novosadski dizajner Mladen Baron, čija je kolekcija namijenjena svim uzrastima. Ona je nosiva u svim djelovima dana, ali je akcenat stavljen na vjenčanjima.

– Spojili smo retrto i tradicionalno sa nečim modernim i dobili ovaj proizvod, rekao je Baron.

U poslednjem bloku predstavljene su kolekcije dvije dizajnerke Milene Radović i Marije Šabić.

Prvo su prošetale manekenke koje su na sebi imale jednobojnu, jednostavnu odjeću, ali vrlo ženstvenu kolekciju, a zatim je Šabićeva  svojom čipkanom kolekcijom pokazala kako žena može da bude snažna, seksepilna i nježna.

U galeriji ispod pogledajte kolekcije dizajnera koji su sinoć pokazali u najboljem svijetlu. Od nas imaju veliko – Bravo!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje